Back to MarineTraffic

Explore our New Homepage!

Get even more information!

In our effort to provide useful and personalised data to you, we improved the "Latest Photos" and "Port Calls" boxes in our homepage. 

Sign in and instantly get more!

You can now easily view the Latest Photos of your fleet's vessels as submitted by our photographers' community. Also, getting informed about the latest Port Calls of your fleet will help you better monitor your vessels.

Simply, click on the "My Fleets" button or switch to "Any" if you wish to see all latest updates.

photos1.gif

 

port-calls1.gif

 Hope to enjoy your customised MarineTraffic homepage!

Was this article helpful?
1 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

  • Avatar
    Marc Servranckx

    Very good initiative

    It takes a lot of place at the bottom of the screen

    Live Map becomes smaller on smaller

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    And it isn't like the feature is even working correctly.  Yesterday, photos of vessels in My Fleets all showed -- even the vessels listed as de-activated in my fleet list.

    Today, there are no photos of vessels in My Fleets -- not even the vessels listed as activated in my fleet list. The My Fleets button for Latest Photos isn't active when I click on it. And yet, a vessel in My Fleets shows under Port Calls.

  • Avatar
    Marc Servranckx

    Dear

    The My Fleets button for Latest Photos is also not active when I click on it.

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    I see that the My Fleets button is again active under Latest Photos but I question whether photos of my deactivated vessels should be included.  I doesn't really make sense that they are.

  • Avatar
    Donald Armitage

    WOW, nothing much is working here.  Tried for 2 days to upload a few photos on 2 computers , 2 different OSs and 2 different browsers.  The ship map works (usually) on IE but is a blank space on Chrome.  Even when Chrome has shown an upload site the GPS locater map is a blank area and BOTH browsers refuse to accept properly entered photo data.  Seems that every attempt to improve (complicate??) the site it worsens, dramatically!.  Very little suggested improvements have been implemented in the way of photo submissions and I must conclude that this aspect has the very lowest priority.  I do believe this is what comes from constant change in a complex system that is sold as 'improvements'.  Fine, when it works. 

  • Avatar
    Ray Keuning

    I agree with previous comments - the My Fleet facility is good but when combined with the top bar of the browser and  the Marine Traffic Menu Bar,  nearly 1/3rd of the screen is taken up. The My Fleet needs to have a hide/unhide option.

  • Avatar
    Donald Armitage

    Ray, there is a "full screen" option on the left side menu bar.  Is this what you require?

  • Avatar
    Donald Armitage

    Sorry about the quick response.  This applied to IE but may not be the case for Chrome.  I can't get Chrome up to show the map site and it may well be different.. 

  • Avatar
    Katerina Sofrona

    Dear all, "my fleet" tab is now displaying data only for the active vessels of your fleets.

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    Sorry -- I don't believe this is working yet.  The "My Fleets" tab is working properly for "Port Calls" but depending on which browser I use the results for "Latest Photos" are incorrect.

    In Google Chrome, the "My Fleets" tab for "Latest Photos" is not active (unable to select).

    In Internet Explorer, no photos are shown, nor are the tabs showing.

    In Firefox, "My Fleets" shows photos for inactive and active vessels in my fleet.

     

    Malcolm

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    This feature is still NOT working.

    For Latest Photos: In Google Chrome, the photos for active vessels in My Fleets show most of the time.  In both Internet Explorer and Firefox, the My Fleets tab is not active.  I can only display "Any" vessels.

    For Port Calls: All three browsers display port calls for active and inactive vessels on My Fleets tab.  (see attached images from Google Chrome).

    It is actually difficult for me to understand why MT developers and support staff are unable to test these features before publishing.  

    Did you even try this with more than one browser or browser version?  Perhaps you can explain why I am getting a different result than you expect.

    Malcolm

     

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    As reported, still not working.  Perhaps MT support can actually let us know WHERE they think it is working.

    Since this feature hasn't worked since it was announced, does anyone else care?

  • Avatar
    Ray Keuning

    To M.L. Jacobs,  all working fine here with three different browsers (IE, Firefox & SeaMonkey) and 3 different computers.  As a suggestion,  try pressing CTR + F5 to clear the browser cache and see if this makes any difference. 

  • Avatar
    M.L. Jacobs

    Thanks Ray.  Perhaps there is something wrong with my account.  I have the same problem in IE, Chrome, and Firefox.  As you can see from my earlier comments immediately after the feature was released, it wasn't working correctly.  The problem has changed since then but still not working properly for me.  It shouldn't be displaying non-active vessels and not displaying active vessels.

    Do you have inactive vessels in your fleet list?

    regards,

    Malcolm

    http://www.marinetraffic.com/en/photos/of/ships/copyright:M.L.%20Jacobs/order:date_taken

     

Powered by Zendesk