500 internal server error

Comments

11 comments

  • Official comment
    Avatar
    Vasilis

    Hello,
    There was a temporary inconsistency in the system which has been detected and, as far as I am aware of, has been resolved.
    Please check and confirm it from your part as well.
    I remain at your disposal.

    Best regards,

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Vasilis

    Hello Genovefa,
    Thank you for reporting this.
    I have checked your account and the Fleet is displayed properly.
    Can you try clearing your cache, cookies, and restarting your browser? Here are some guides to walk you through it.
    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache
    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cookies
    If it’s still a no-go after that, can you try a different browser? That’ll help me rule in/out the browser as the suspect here.
    If this doesn’t work or you have more questions, just let me know and I’ll be happy to help!
    Kind regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    sue vosloo

    been watching the queen victoria go into port and sudenly get a 500 error message just at the wrong moment and now nothing on marinetraffic works

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    sue vosloo

    no tried everything and the whole site is down

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Frank Luzio

    Site working well with safari but getting 500 internal server error google chrome . 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hayato Sekiguchi

    Seems like the pages with the Live Map on them cause "500 internal server error" on Chrome.

    I got the error on Chrome, but I didn't on IE.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hayato Sekiguchi

    Now, I do get error on IE, too.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Frank Luzio

    Thanks all of you it appears that the site is working now on both Safari and Chrome.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Vasilis

    Thank you for your kind confirmation.

    I remain at your disposal for any needs you may have in the future.

    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jacqui Hutchins

    continually getting 500 error.  No ships or map

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Marine Traffic

    Dear Jacqui,

    Thank you for contacting us.

    Would you please be kind enough to try clearing the cache and cookies of your Browser? Here are some guides to walk you through:

    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache
    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cookies
    If you are still facing issues after that, could you please try a different browser? That’ll help me rule in/out the browser as the suspect here.

    Thank you, in advance, for your reply.

    I am looking forward to hearing from you.

    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.