Embedded map not showing ships on Internet Explorer 11

Comments

12 comments

  • Avatar
    Bo Koppel

    I have the same problem since some days ago

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MarineTraffic

    Dear Roger,
    Dear Bo,

    Thank you for contacting MarineTraffic Support and for bringing this up.
    I have escalated this ticket and passed it over to our competent department.
    It will be addressed as soon as possible.
    I will keep you updated.
    I hope that if, in the meantime, there is anything else I can do for you, you won't hesitate to let me know.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MarineTraffic

    Dear all,

    Refreshing the page displayed vessels for me.
    Are you still facing the issues you referred to?
    Thank you, in advance, for your reply.
    I am looking forward to hearing from you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bo Koppel

    Refresh do not help, still no vessels, only map.
    And yes, vessels is turned on.
    No problem in Chrome, only in IE 11

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Roger Summers

    Yes Chris still having the problem. Refreshing does not help here but if the screen is left open for long enough the vessels will eventually appear!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Erik Kraayenhof

    There seems to be an error in one of the JavaScript files:
    http://cdn.marinetraffic.com/js/mtapp-2.1.171.bd261d.js
    If you select the Developer tools in IE11, then you'll see that it generates an error "Object doesn't support this action", and then it stops processing, and therefore probably not drawing the ships.
    It works fine in Chrome though.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Thalia Tsarli

    Hello,
    We have forwarded the additional information to our technical team so we can get a clarification on this behavior.
    We appreciate your patience.
    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Roger Summers

    Thanks All, Hope this can be resolved. Yes all browsers I have tested are ok with the exception of IE11

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bo Koppel

    Works fine now in IE 11for me
    Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MarineTraffic

    Dear Bo,
    Thank you for your Feedback.
    Dear Roger,
    As far as I have checked, the Embedded Map should be working for some days now in IE11.
    Would you please be kind enough to check and let me know if this is the case for you as well?
    Thank you, in advance, for your reply.
    I am looking forward to hearing from you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Roger Summers

    Hi Chris,
    I can confirm that the embedded map is working fine now with IE11
    Thanks for dealing with the problem.
    Regards
    Roger Summers

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MarineTraffic

    Dear Roger,

    Thank you for your cooperation and feedback.
    We are more than happy to hear it works as it should again.
    If need comes up, we will be more than happy to assist in the future, as well.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.