"Photo Upload" link currently seems to point directly to the HELP "site map" page.

Comments

7 comments

  • Official comment
    Avatar
    Thalia Tsarli

    Hello,
    The issue seems to be resolved.
    Apologies for any inconvenience caused.
    I hope that if there is anything else I can do for you, you won't hesitate to let me know.
    Best regards,

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Martine Janssens

    I have the same problem.... 2 days now i'm directly linked to the help page when trying to upload a photo...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Thalia Tsarli

    Dear David,
    Dear Martine,
    Thank you for contacting us.
    This issue has been reported by other users as well.
    May I ask if you are using IE11?
    Note that our technical team is already working on resolving this.
    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    David Whitten

    Hi Thalia,
    Yes, I have IE 11, and Windows 10.
    Thanks! David

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Martine Janssens

    Dear,

    I'm using IE11 since a long time and I don't had those problems before... It occured from one day to another...
    Thank you very much for trying to solve this issue...

    Best regards

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Thalia Tsarli

    Thank you for the clarification. We are already working on it!
    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    David Whitten

    It looks like it is fixed now! I was able to upload some pics today with no problems. THANK YOU!!
    David

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.