Comments

4 comments

  • Avatar
    Clive Carey

    Hi Dan,

    See my post further down and see if my work around works for you. 

    Add 

    localembed = false;

    To the end of the script you use eg

    <script>

    ......

    fleet=''; // the registered email address of a user-defined fleet (user's default fleet is used)

    localembed = false;

    </script>

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Vasiliki

    Dear Dan,

    Thank you for contacting MarineTraffic and for bringing this up.

    I would like to let you know that, as we have received a certain number of reports on this issue, I have already escalated this case and passed it over to our competent team.

    It will be addressed as soon as possible.

    However could you please inform me if this issue still occurs?

    I hope you can accept my apologies for any inconvenience this may have caused.
    I will surely get back to you immediately when I have further updates.

    I hope that if, in the meantime, there is anything else I can do for you, you won't hesitate to let me know.
    I will be glad to assist.

     

    Dear Clive,

    Thank you for your help in this.

    We do appreciate your interest in MarineTraffic.

    Best regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Dan Crooks

    The "localembed = false;" that Clive suggested appears to be working for me.  

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Vasiliki

    Hello Dan,

    Thank you for your response.

    I have replied in your e-mail.

    Feel free to let me know if you need anything further.

    Kind regards,

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.